Kennismakingsontbijt met N-VA Nieuwerkerken

Op 31 mei 2012

Een gezellige sfeer, verse broodjes, een fijne babbel, een mooi locatie en enkele bekende gezichten. Dat waren de ingrediënten van het geslaagde kennismakingsontbijt van N-VA Nieuwerkerken op 5 mei in restaurant De Oude Statie in Binderveld. 

Omstreeks half negen stond stichter Robby Brans aan de deur klaar om de eerste Nieuwerkerkenaren te ontvangen. Die lieten niet lang op zich wachten. De gasten stroomden in groten getale binnen en werden verwelkomd door de enthousiaste, in geel uitgedoste bestuursleden van N-VA Nieuwerkerken. De bezoekers genoten van de gratis broodjes, koffie en fruitsap. Terwijl de aanwezigen naar hartelust smulden, stelde de lokale voorzitter Luc Beyens met veel passie de N-VA-visie voor de toekomst voor: een sociale, welvarende en warme gemeente waarin iedere Nieuwerkerkenaar zich thuis voelt. 

Jan Peumans, voorzitter van het Vlaams Parlement en Kamerlid Karolien Grosemans, meter van onze afdeling, kwamen maar al te graag langs om een praatje te maken met de inwoners van onze mooie gemeente. Onze voorzitter Luc Beyens verwelkomde in naam van N-VA Nieuwerkerken de aanwezige gasten. Daarna gaf hij het woord aan onze twee gastsprekers. Met veel charisma verkondigden Jan Peumans en Karolien Grosemans waar de N-VA echt voor staat: een positief verhaal in elke gemeente, de kracht van verandering en een luisterend oor voor elke burger. 

Na de toespraken luisterde het N-VA-bestuur aandachtig naar wat de Nieuwerkerkenaren zelf te vertellen hadden. Tijdens deze leerrijke en openhartige gesprekken kwam het bestuur te weten waar de inwoners echt van wakker liggen. 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is